Wanneer ga je voor de afname van een vragenlijst betalen?

BSL Testweb Onderwijs, Psychologie

Om Testweb te kunnen gebruiken maak je eenvoudig een account aan. Dit kan voor Testweb Onderwijs (handig bij groepsafnamen), Testweb Psychologie (individuele afnamen) en Testweb Logopedie (met Schlichting tests digitaal scoren).

Je betaalt geen licentie- of abonnementskosten. Je betaalt alleen de vragenlijsten die je daadwerkelijk gebruikt. Op de factuur zie je alleen de volledig ingevulde vragenlijsten. Bekijk hier de vragenlijst tarieven > De factuur wordt per kwartaal verstuurd en gaat naar het adres dat de ‘beheerder’ van jouw organisatie bij het tabje ‘Organisatie’ in Testweb heeft ingevuld.

Testhandleidingen

Bij alle tests die via Testweb worden aangeboden, hoort een handleiding. Daarin wordt informatie gegeven die noodzakelijk is voor een verantwoord gebruik van de test. De handleidingen bevatten onder meer informatie die onmisbaar is bij de interpretatie van de uitslagen. Daarom adviseren wij je als gebruiker van een bepaalde test in het bezit bent van minstens één handleiding van die test. Zie hier het overzicht testhandleidingen >

Vragen

Heb je nog vragen? Kijk dan onder ‘Vragen‘ op de website. Staat je vraag er niet tussen, dan kun je natuurlijk contact opnemen met de klantenservice onlineklantenservice@bsl.nl en zo je vraag stellen.