Wanneer ga je voor de afname van een vragenlijst betalen?

BSL Testweb Onderwijs, Psychologie

In het begin gebruik je Testweb met een gratis proefaccount. Hiermee krijg je  één maand vrijblijvend toegang tot de tests uit Testweb en kun je proberen hoe Testweb werkt. Je kunt het systeem bekijken en afhankelijk van het kwalificatieniveau van de test, kun je de tests gratis afnemen.

Vast account

Na de proefmaand verandert je account in een ‘vast’ account. Je betaalt nog steeds geen licentie- of abonnementskosten. Je betaalt alleen de vragenlijsten die je daadwerkelijk gebruikt. Op de factuur zie je alleen de volledig ingevulde vragenlijsten. Bekijk hier de vragenlijst tarieven >

De factuur wordt per kwartaal verstuurd en gaat naar het adres dat de ‘beheerder’ van jouw organisatie bij het tabje ‘Organisatie’ in Testweb heeft ingevuld.

Testhandleidingen

Bij alle tests die via Testweb worden aangeboden, hoort een handleiding. Daarin wordt informatie gegeven die noodzakelijk is voor een verantwoord gebruik van de test. De handleidingen bevatten onder meer informatie die onmisbaar is bij de interpretatie van de uitslagen. Daarom adviseren wij je als gebruiker van een bepaalde test in het bezit bent van minstens één handleiding van die test. Zie hier het overzicht testhandleidingen >

Vragen

Heb je nog vragen? Kijk dan onder ‘Vragen‘ op de website. Staat je vraag er niet tussen, dan kun je natuurlijk contact opnemen met de klantenservice onlineklantenservice@bsl.nl en zo je vraag stellen.