Over ons

BSL Media & Learning - Tests

Binnen het Testportfolio van BSL Media & Learning bieden we een breed assortiment aan wetenschappelijk onderbouwde instrumenten: screeners, vragenlijsten, tests en therapiematerialen zowel op papier als digitaal. We zoeken daar steeds de methode voor die het best aansluit bij het beantwoorden van de hulpvraag van de cliënt. Vanuit de gedachte ‘voor professionals door professionals’ werken we daarbij samen met gerenommeerde partners en klanten.
Veel van onze tests zijn digitaal af te nemen en te scoren met Testweb.

Ga naar ons volledige testaanbod.Over BSL Media & Learning

We houden van vernieuwing. En dat hebben we altijd gedaan. Van een kleine stadsdrukkerij in 1752, via literaire uitgaven in de negentiende eeuw naar praktische en wetenschappelijk onderbouwde media in de twintigste en eenentwintigste eeuw: we zijn onszelf blijven uitvinden. Telkens weer.

Daarbij hebben drie onafhankelijke uitgeverijen hun krachten gebundeld in het huidige, veelzijdige merk BSL Media & Learning, het grootste mediabedrijf voor de gezondheidszorg in Nederland. Bron van betrouwbare, waardevolle informatie: elke zorgprofessional is er groot mee geworden.


BSL Media & Learning is onderdeel van het wereldwijde wetenschappelijk uitgeefconcern Springer Nature met 10.000 medewerkers werkzaam in 50 landen. Springer Nature is in 2015 ontstaan uit een fusie tussen Nature Publishing Group, Macmillan Education en Springer Science + Business Media.