Over ons

Over Testweb

Het afnemen en scoren van testinstrumenten en vragenlijsten kost veel tijd. Testweb biedt een veilige omgeving waarmee je snel en eenvoudig tests kunt uitsturen, afnemen en scoren.

Testweb geeft per afname een heldere rapportage, ook op itemniveau. Bij herhaalde afnames van een test, volg je de ontwikkeling van de cliënt/leerling in overzichtelijke tabellen en grafieken. Alle rapportages kun je exporteren in Excel en pdf.

In een oogopslag zie je welke vragenlijsten nog niet zijn ingevuld en met één klik stuur je iedereen die nog moet invullen een reminder.

Het testsysteem bevat vragenlijsten voor onderwijs (afname groepen), psychologie (individuele afnames) en binnenkort ook logopedie. Tests op het gebied van ADHD, autisme, agressie, leervoorwaarden, sociaal-emotionele problematiek, psychosociale vaardigheden en taal- en spraakstoornissen.

De tests in Testweb kunnen worden afgenomen door psychologen, orthopedagogen, logopedisten en andere diagnostisch bevoegde professionals.

Testweb werkt zonder licentie,- of abonnement. Je betaalt alleen voor de afgenomen tests. De factuur voor het gebruik wordt per kwartaal toegezonden. De eerste maand kun je gratis en vrijblijvend de tests afnemen en uitproberen.

 

Bohn Stafleu van Loghum (BSL) - kennispartner voor de zorgprofessional

Testweb is één van de digitale tools van Uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum (BSL). BSL biedt betrouwbare vakinformatie, educatieve uitgaven en diensten voor opleiding en beroepsuitoefening, voor studenten, professionals en bestuurders in de zorg. Of het nu gaat om een (online) abonnement op boek, tijdschrift of dienst, een congres of e-learning; voor iedere informatiebehoefte en leerstijl bieden wij een passende oplossing.

Naast de ondersteuning met vakinformatie helpen we zorgverleners en bestuurders graag om het werkproces efficiënter te laten verlopen, met tools als Praktijkinfo en diensten als de Medische Banenbank, testinstrumenten, webdiensten en ondersteuning bij leermiddelen.

Bohn Stafleu van Loghum is een uitgeverij met een rijke historie en onderdeel van het wereldwijd opererende Springer Nature.