Testweb Logopedie gelanceerd!

BSL Testweb Logopedie

Het is zover. Testweb Logopedie is live! Testweb Logopedie is een speciaal voor logopedisten ontwikkelde testapplicatie, om digitaal tests mee te kunnen afnemen en scoren. De Schlichting Taaltests zijn de eerste tests in Testweb Logopedie die nu volledig digitaal in te vullen en te scoren zijn.

Meer tijd met de Schlichting digitale scoreformulieren

  • Je vult alle items online in, de instap- en afbreekregels werken automatisch.
  • Je kunt per item overzichtelijk aantekeningen maken.
  • Testweb berekent direct foutloos alle scores (met percentielen, Q-scores en standaarddeviaties) en geeft een heldere rapportages
  • De afnames en testuitslagen zijn altijd beschikbaar
  • En nooit meer stress dat je formulieren plotseling op zijn, die heb je nu altijd online bij de hand

Wil je Testweb Logopedie graag gaan gebruiken? Meld je dan nu aan voor een Testweb Logopedie account. Je betaalt geen licentie, of abonnementskosten, enkel € 3,49 per afname voor het online invullen en scoren van de Schlichting Test voor Taalbegrip of de Schlichting Test voor Taalproductie-II.

Wil je weten hoe Testweb Logopedie werkt? Tijdens het NVLF Jaarcongres 2020 voor logopedisten op 30 oktober 2020, is Testweb Logopedie, met de Schlichting tests digitaal scoren gepresenteerd. Kijk hier de presentatie terug (pdf)  > Testweb Logopedie – NVLF – 30 okt.2020

Vier je mee met de Schlichting koffer Jacht?

Heb je nog geen Schlichting koffer in de kast staan? Of zou je er wel één bij willen hebben? Om te vieren dat Testweb Logopedie gelanceerd is, kun je nu kans maken op een gratis Schlichting koffer ter waarde van € 1.395,-. We verloten één koffer onder de aanmeldingen. Kies de koffer met jouw geluksgetal en wie weet! De actie loopt van 30 november 2020 tot 11 januari 2021.

Ja, ik doe graag mee aan de Schlichting koffer Jacht >

En leuk om te weten: Iedereen die deelneemt aan de Schlichting koffer Jacht is een winnaar. Achter elke koffer zit een prijs. Dit verschilt van 5% tot 15% korting op de aankoop van een Schlichting koffer. De hoofdprijs is een gratis Schlichting koffer en de winnaar daarvan maken wij op 15 januari bekend. Heb je in de tussentijd een Schlichting koffer gekocht met jouw kortingscode dan krijg je het aankoopbedrag terug.