Testweb Logopedie gelanceerd!

BSL Testweb Logopedie

Het is zover. Testweb Logopedie is live! Testweb Logopedie is een speciaal voor logopedisten ontwikkelde testapplicatie, om digitaal tests mee te kunnen afnemen en scoren. De Schlichting Taaltests zijn de eerste tests in Testweb Logopedie die nu volledig digitaal in te vullen en te scoren zijn.

Meer tijd met de Schlichting digitale scoreformulieren

  • Je vult alle items online in, de instap- en afbreekregels werken automatisch.
  • Je kunt per item overzichtelijk aantekeningen maken.
  • Testweb berekent direct foutloos alle scores (met percentielen, Q-scores en standaarddeviaties) en geeft een heldere rapportages
  • De afnames en testuitslagen zijn altijd beschikbaar
  • En nooit meer stress dat je formulieren plotseling op zijn, die heb je nu altijd online bij de hand

Wil je Testweb Logopedie graag gaan gebruiken? Meld je dan nu aan voor een Testweb Logopedie account. Je betaalt geen licentie, of abonnementskosten, enkel € 3,66 per afname voor het online invullen en scoren van de Schlichting Test voor Taalbegrip of de Schlichting Test voor Taalproductie-II.

Hoe werkt Testweb Logopedie?

Wil je weten hoe Testweb Logopedie werkt? Tijdens het NVLF Jaarcongres 2020 voor logopedisten op 30 oktober 2020, is Testweb Logopedie, met de Schlichting tests digitaal scoren gepresenteerd. Kijk hier de presentatie terug (pdf)  > Testweb Logopedie – NVLF – 30 okt.2020

Daarnaast laat ook logopedist Koen Lenferink je in de uitlegvideo’s hieronder zien hoe je de Schlichting Tests digitaal kunt scoren.

Schlichting Test voor Taalbegrip:

Schlichting Test voor Taalproductie-II:

Schlichting Test afname bij een bestaande cliënt: