Help mee met het normonderzoek van de Schlichting Tests!

BSL Testweb Logopedie

Wil jij testleider worden in het normonderzoek van de meest gebruikte taaltests van Nederland, de Schlichting Tests voor Taalbegrip en Taalproductie-II? De Kinderacademie Groningen is op zoek naar logopedisten en linguïsten, zowel ervaren, net afgestudeerd als bijna afgestudeerd, die willen deelnemen aan dit bijzondere project. Uiteraard krijg je een vergoeding. Wacht niet te lang, want vol = vol!

  • Gezocht: Logopedisten en Linguïsten, zowel ervaren, net afgestudeerd als bijna afgestudeerd. Bij overaanmelding selecteren wij op basis van beschikbaarheid en geschiktheid.
  • Wat ga je doen: Afnemen van de Schlichting Taaltests, inclusief de nieuwe onderdelen, bij kinderen van 2 jaar t/m 7 jaar. Eventueel ga je ook andere tests afnemen ter validatie. Je volgt een training in het zo gestuctureerd mogelijk afnemen van de Schlichting Tests ivm de betrouwbaarheid van de verzamelde gegevens en conform de eisen van de COTAN.
  • Wanneer: Vanaf november 2021 (vooronderzoek) en opnieuw vanaf Q1 2022 (hoofdonderzoek). Je kan je voor 1 of voor beide onderzoeksperiodes aanmelden. Wij geven voorrang aan aanmeldingen voor beide periodes.
  • Beschikbaarheid: Minimaal 20 afnames binnen ongeveer een half jaar.
  • Vergoeding: € 25,00 (vooronderzoek, ca. 1,5 uur) en € 35,00 (hoofdonderzoek, ca. 2 uur). Bedragen zijn per afname, excl. eventuele reiskosten.
  • Wie: De Kinderacademie Groningen is een Orthopedagogische praktijk en Onderzoeksbureau. Het onderzoek wordt uitgevoered in opdracht van Bohn Stafleu van Loghum.

Meld je aan voor het normeringsonderzoek via www.dekinderacademie.com