Testweb - Eenvoudig tests afnemen en scoren via internet Bohn Stafleu van Loghum
 

Over Testweb

De tests van Bohn Stafleu van Loghum zijn zowel handmatig als online af te nemen en te scoren. Via Testweb biedt Bohn Stafleu van Loghum het gemak, de snelheid en het werkplezier van online testen in drie stappen: inloggen, testen en analyseren.
Testweb is vanaf iedere (werk)plek te gebruiken, stelt u in staat om snel en foutloos te scoren en normeren, biedt online responsverwerking, overzichtelijke rapportages, efficiente communicatie met respondenten en bespaart daardoor tijd. Betaling is per afname, dus geen licentiekosten.

Binnen Testweb bieden wij drie producten aan:
Diagnose, Vroegsignalering en Psychosociale Screening voor Leerlingen - basisonderwijs.

Diagnose

Hier kunt u bijna al onze tests die bedoeld zijn voor screening en voor ondersteuning van diagnose en behandeling, online afnemen en scoren. De tests in Testweb Diagnose kunnen in principe alleen worden afgenomen door psychologen, orthopedagogen en andere diagnostisch bevoegde professionals.

Lees meer over Diagnose

Vroegsignalering

Testweb Vroegsignalering is een systematisch screeningsproject voor verzorgingshuizen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de VSGO-GIP (Vroegsignalering door gedragsobservatie), een speciaal ontwikkelde variant van de GIP (Gedragsobservatieschaal voor de Intramurale Psychogeriatrie).

Lees meer over Vroegsignalering